Nella van den Brandt: oproep tot deelname in onderzoek naar vrouwen die religie verlaten

De volgende aankondiging wordt gedeeld namens Dr Nella van den Brandt:

Mijn naam is Nella van den Brandt, en ik werk aan Coventry University (VK) aan een nieuw onderzoeksproject over vrouwen die het geloof verlaten in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Ik ben op zoek naar verschillende vrouwen die aan onderstaande oproep voldoen. Als dit op jou van toepassing is, en je bent geïnteresseerd in deelname, stuur me dan een e-mail. Of als je mensen kent op wie dit van toepassing is, deel het dan met hen.

HEB JE JOUW RELIGIE VERLATEN EN WILT JE JOUW VERHAAL HIEROVER DELEN?

Ik hoor graag van vrouwen die geïnteresseerd zijn te vertellen over hun ervaringen met het verlaten van hun geloof en/of religieuze gemeenschap in een vertrouwelijk interview. Het onderzoek heeft tot doel inzicht te krijgen in de ervaringen van vrouwen en hun hedendaagse leven. Dit onderzoek wordt gefinancierd door een Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowship. Ik ben geïnteresseerd in gesprekken met mensen met uiteenlopende religieuze en etnische achtergronden en seksuele en trans en genderqueer identiteiten. De interviews worden opgenomen, duren ongeveer een uur en gaan over jouw ervaringen met en opvattingen over het verlaten van religie. 

Als je geïnteresseerd bent in deelname, mail dan naar ad9380@coventry.ac.uk en ik geef graag verder toelichting. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *