RUG-PTHU Study Afternoon, 10th March 2023

Baas in Eigen Buik?!! Alweer??!! Over de noodzaak om weer over reproductieve rechten en de vrijheid van vrouwen te spreken

De Faculty of Religion, Society and Culture van de Rijksuniversiteit Groningen en de Protestante Theologische Universiteit Groningen houden op 10 maart een studiemiddag over de noodzaak om weer over reproductieve rechten en de vrijheid van vrouwen te spreken. Het evenement vindt plaats in Groningen op vrijdag 10 maart 2023, van 15:00-17:30 uur. Het programma is in het Nederlands. U kunt hier meer lezen over het programma en hoe u zich kunt inschrijven.

[The Faculty of Religion, Society and Culture at the University of Groningen and Protestante Theologische Universiteit Groningen will hold a study afternoon on March 10 on the need to talk about reproductive rights and women’s freedom again. The event will take place in Groningen on Friday 10th March 2023, from 15:00-17:30. The programme is in Dutch. You can read more about the program and how to register here (information in Dutch)].

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *